Vuonna 2016 Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueella syttyi yli 200 tulipaloa asuinrakennuksissa. Tervetuloa mukaan taloyhtiöiden turvallisuusiltaan kuulemaan ajankohtaiset vinkit onnettomuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Illat järjestetään 7.2. ja 7.3.2017 Espoossa.
Arjen turvallisuudesta kertova opas on käännetty yhdeksälle eri kielelle. Oppaasta löydät toimintaohjeita onnettomuustilanteisiin, tietoa pelastuslaitoksesta ja kodin turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Ajankohtaista

RSS
  • Länsi-Uudenmaan alueella järjestetään useita tapahtumia valtakunnallisena 112 hätänumeropäivänä 11.2. Tule tutustumaan toimintaamme ja kalustoomme!
  • Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen paloesimiehet harjoittelivat myrskytuhojen raivausta Espoon kaupungin luonnonhoitoyksikön ammattimetsureiden ohjauksessa. Tavoitteena koulutuksessa oli oppia tunnistamaan riskejä, joita myrskyn kaatamien puiden raivaukseen liittyy.
  • Kouluilla on nyt hyvä mahdollisuus saada turvallisuuden ammattilaiset vierailulle ja pitämään oppitunteja tärkeistä arjen taidoista. NouHätä! -kampanja on suunnattu erityisesti 8.-luokkalaisille. Mukaan voi ilmoittautua 31.1.2017 asti.
  • Pelastustehtäviä oli yhteensä 38 ja kiireisiä ensihoitotehtäviä 100.

Twitteristä