Turvallisuusviranomaiset ovat koonneet 100 tarinaa työstään. Ensimmäinen juttu julkaistiin 29.8. ja tarinoita julkaistaan yksi päivässä syksyn ajan itsenäisyyspäivään saakka. Juttusarja on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.
Arjen turvallisuudesta kertova opas on käännetty yhdeksälle eri kielelle. Oppaasta löydät toimintaohjeita onnettomuustilanteisiin, tietoa pelastuslaitoksesta ja kodin turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Ajankohtaista

RSS
  • Yön sateiden vaikutus tulviin näkyy viiveellä. Turunväylä Kirkkojärven kohdalta ja Espoon Kirkkokadun alueen rakennuksia on suojattu maavallein. Bodominjärven juoksutus palautetaan normaaliksi.
  • Torstain ja perjantain välisenä yönä on tulossa runsaita sateita. Turunväylän tulvavallia Espoon Ikean kohdalla on vahvistettu, tavoitteena on pitää yksi kaista käytössä molempiin suuntiin. Rakennuksia Espoon Kirkkojärven alueella on suojattu maavallein.
  • Tulvahuippu on takanapäin. Suojaustoimia jatketaan. Uusia sateita luvassa.
  • Runsaista sateista johtuvat tulvat jatkuvat Länsi-Uudenmaan alueella. Lisää sateita luvassa torstaina puolesta päivästä alkaen.

Twitteristä