Lohjan, Siuntion, Karkkilan ja Vihdin alueella toimii kolme Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoitoyksikköä 30.8.2016 alkaen.
Arjen turvallisuudesta kertova opas on käännetty yhdeksälle eri kielelle. Oppaasta löydät toimintaohjeita onnettomuustilanteisiin, tietoa pelastuslaitoksesta ja kodin turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Ajankohtaista

RSS
  • Tiistaina 13.9. sekä torstaina 22.9.2016 klo 9.30–14.30 järjestetään pelastusharjoitus Karnaisten tunnelissa Sammatin ja Lohjan välisellä alueella. Liikenne ohjataan tielle 110.
  • Etenkin Etelä-Espoon alueella tulvista aiheutunut haittaa, mm. teitä oli poikki ja talojen kellareihin sekä parkkihalleihin meni vettä.
  • Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen Espoon paloasemat sekä Kirkkonummen paloasema ovat avoinna yleisölle 27.8. klo 12-15. Tervetuloa tutustumaan kalustoomme ja työntekijöihimme!
  • Palovaroittimien toimivuus kannattaa tarkastaa loman jälkeen. Jos kotoa on oltu pidempään poissa, palovaroittimen paristo on saattanut tyhjentyä sinä aikana. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön asiantuntijan mukaan vain toimiva palovaroitin reagoi savuun ja varoittaa asukkaita alkaneesta tulipalosta.

Pelastuslaitoksen toiminta-alue


Paloasemien tiedot näet klikkaamalla kuntia kartalla.

Toiminta-alueLänsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen tehtävänä on huolehtia kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta pelastustoimen alueella.