Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen Espoon vakinaisilla paloasemilla on avoimet ovet perjantaina 25.8.2017 klo 15-19.
Arjen turvallisuudesta kertova opas on käännetty yhdeksälle eri kielelle. Oppaasta löydät toimintaohjeita onnettomuustilanteisiin, tietoa pelastuslaitoksesta ja kodin turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Ajankohtaista

RSS
  • Kotona asumisen turvallisuuteen voi itse vaikuttaa pienillä teoilla. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan! Mukana kiertueella ovat pelastuslaitos, poliisi, liikuntapalvelut sekä seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori.
  • Keskikesän juhla lähestyy. Missä ja miten juhannusta vietätkään, pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta niin, että juhlaviikonloppu sujuisi kaikilla turvallisesti. Tässä muutama turvallisen juhannuksen vinkki.
  • Pelastuslaitoksen johtokunta päätti, että Länsi-Uudellamaalla piirinuohousjärjestelmästä luovutaan 1.1.2018. Jatkossa kuntalainen tilaa nuohouksen itse valitsemaltaan ammattipätevyyden omaavalta nuohousyrittäjältä.
  • Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos ja Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto luovuttivat 3.6.2017 hengenpelastusmerkin Pauli Koskiselle, joka osallistui kahden luistelijan jäistä pelastamiseen viime talvena.

Twitteristä