Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos ja Länsi-Uudenmaan poliisi järjestävät alueensa päiväkodeille yhteiset tapahtumat. Katso uutisesta tarkemmat ajat ja paikat.
Arjen turvallisuudesta kertova opas on käännetty yhdeksälle eri kielelle. Oppaasta löydät toimintaohjeita onnettomuustilanteisiin, tietoa pelastuslaitoksesta ja kodin turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Ajankohtaista

RSS
  • Inkoon kunta järjestää yhteistyössä Kaartin jääkärirykmentin kanssa evakuointiharjoituksen Inkoon Degerbyssä tiistaina 11.9.2018. Harjoitus on osa viranomaisten yhteistoimintaharjoitusta.
  • Suomessa vietetään paikoitellen elokuun viimeisenä viikonloppuna 24.-25.8. niin sanottuja venetsialaisia mökkeily- ja veneilykauden päätösjuhlana. Juhlintaan voi kuulua mm. muinaistulia, jätkänkynttilöitä, kokkoja ja nuotioita sekä toisinaan myös ilotulitteita. Ilotulitteiden käytöstä tulee Uudellamaalla tehdä ilmoitus pelastusviranomaiselle vähintään viisi päivää aikaisemmin.
  • Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos on lähettänyt osalle alueensa pientaloasukkaista omavalvontalomakkeen kodin paloturvallisuuden tarkistamiseksi. Suurin osa on jo palauttanut lomakkeen, lopuille on lähetetty muistutuskirje. Palovaroitinten riittävä määrä on mietityttänyt monia pientaloasukkaita.
  • Vakinaiset Espoon paloasemamme ovat avoinna yleisölle Espoo-päivänä 24.8. Tule tutustumaan kalustoomme ja henkilöstöömme! Lauantaina 25.8. on paloautoja nähtävänä myös palokuntaparaatissa Kirkkonummella.

Twitteristä