Länsi-Uudenmaan pelastusjohtajalle poliisipäällikön kilpi

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
28.2.2020 klo 15.20

Tänään vietimme kilpi-juhlaa Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Pelastusjohtaja Veli-Pekka Ihamäelle myönnettiin poliisipäällikön kilpi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen perinnepäivässä helmikuun alkupuolella. Huomionosoituksen myönsi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikkö Timo Saarinen.

Perusteluissa kuvattiin, että pelastusjohtaja Ihamäki on aktiivisella toiminnallaan edistänyt  yhteistoimintaa Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ja poliisilaitoksen kanssa.

Poliisi kiittää pelastusjohtajaa erityisesti pelastuslaitoksen järjestämistä yhteisistä Länsimetron turvallisuusharjoituksista ja palonsyyntutkinnan kehittämisestä. Lisäksi pelastusjohtaja on yhteistyössä poliisin kanssa kehittänyt rakennetun ympäristön ja suurten yleisötapahtumien turvallisuutta.

Pelastusjohtaja Ihamäki halusi juhlia huomionosoitusta yhdessä henkilöstön kanssa kakkukahvien merkeissä.

”Vaikka kilpi myönnettiin minulle, koen, että kiitos ja palkinto kuuluu koko pelastuslaitoksen henkilöstölle. Täällä jokainen tekee hyvää työtä turvallisuuden edistämiseksi alueellamme. Yhteistyötä tehdään todella laajalla rintamalla”, Veli-Pekka Ihamäki sanoo.

Kilpi-kahveille oli kutsuttu sellaisia pelastuslaitoksen työntekijöitä, jotka ovat omassa työssään olleet mukana kehittämässä yhteistyötä poliisin kanssa.

Yhteistyötä poliisin kanssa tehdään muun muassa turvallisuusviestinnässä, ensihoidossa, pelastustoiminnassa ja vaativien tilanteiden hoitamisessa. Viranomaisyhteistyö on jatkuvaa myös harjoituksissa, uudisrakentamisen ohjauksessa sekä Länsimetron ja Raide-Jokerin turvallisuuden huomioinnissa.

Veli-Pekka Ihamäki, poliisimestari kilpi huomionosoitus

LUP, ryhmäkuva