Pelastuslaitos harjoittelee Espoon Suvelassa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
28.3.2019 klo 13.46

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos harjoittelee kerrostalossa tapahtuvan tulipalon sammuttamista ja pelastustoimintaa 2.−5.4. ja 9.−12.4. sekä 23.-24.4.2019 Espoon Suvelassa, Kirstinharjun alueella. Harjoitukset ajoittuvat noin klo 9-16 välille. Harjoituksia 25.-26.4. ei järjestetä, koska keliolosuhteet ovat sellaiset, että lähialueen asukkaille aiheutuisi harjoituksista savu- ja hajuhaittaa. Kiitämme asukkaita kärsivällisyydestä ja pahoittelemme harjoituksistamme aiheutunutta häiriötä.

Alueella liikkuu runsaasti pelastuslaitoksen ajoneuvoja ja harjoituksista voi aiheutua jonkin verran savua lähiympäristöön. Lähitalojen asukkaita kehotetaan pitämään ikkunat suljettuina harjoitusten aikana, jottei savua kulkeudu asuntoihin sisään.

Harjoitukset toteutetaan Espoon Asuntojen asuinkiinteistössä, joka puretaan loppukeväästä 2019 ja jonka asukkaat ovat muuttaneet uusiin koteihin. Alueella liikkuvia pyydetään välttämään turhaa kulkua harjoitusalueella pelastusharjoitusten ollessa käynnissä.

Pelastuslaitos pahoittelee harjoituksista aiheutuvaa hetkellistä häiriötä lähialueen asukkaille. Kyseessä olevat ns. lämminsavuharjoitukset ovat keskeisiä, lakisääteisiä koulutuksia savusukellusta tekeville palomiehille. Pelastuslaitos kiittää Espoon Asunnot Oy:tä mahdollisuudesta päästä harjoittelemaan pelastustoimintaa todenmukaisissa kerrostalo-olosuhteissa.

Palomies menossa savuiseen rakennukseen.


Aihealue:
  • Turvallisuus
Alue:
  • Espoon keskus