112 Suomi applikationen hjälper hjälpen att hitta fram

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
25-11-2019 kl. 10.23

112 Suomi är en applikation som är utvecklad för att positionera nödsamtal. Då du ringer ett nödsamtal via applikationen positioneras du automatiskt som underlättar nödcentralen att larma den lämpligaste och närmaste enheten så snabbt som möjligt.

Applikationen innehåller också flera nyttiga journummer. Nyligen har Polisens vägriksomfattande rådgivningstjänst och Nollinjens journummer lagts till.

Applikationen innehåller från tidigare journummer för ej brådskande hjälp: Sjöräddning, Vägtrafikantlinjen, Giftinformationscentralen, Medborgarrådgivning, MLL: Telefon för barn och unga, Utrikesministeriets jour och telefonjour för rapportering av saknade barn. Du kan också ta emot varningsmeddelanden inom ditt område direkt via applikationen.

Gör en säkerhetsgärning och hämta 112 Suomi-applikationen. Hjälpen är bara ett tryck ifrån. Applikationen har närmare 1,6 miljoner aktiva användare. Västra Nylands räddningsverk och Nödcentralsverket rekommenderar att hämta applikationen och att hjälpa andra använda applikationen, i synnerhet barn och åldringar.

Mer information:

Nödcentralsverkets nyhet gällande 112-applikationens nya egenskaper

Information om 112 Suomi applikationen


Ämne:
  • Nödnummer, 
  • Säkerhet